Kommande utställningar

ABSTRAKT och TIDLÖS KONST

Matilda Sohl
21-28 april 2023

Sandy Wileur Marth

27 MAJ – 02 JUNI 2023

Inspirerande kvinnoporträtt genom tiderna

12 mars – 30 april 2022

Konst av drivved från Bohuslän
Ann-Sofie Andersson
4/12 – 18/12 2021
konsten läker sår
Anna Lundqvist
26. nov – 3. dec 2021
Vinter
Rebecca Lindblad
13. nov – 19. nov 2021
Flödande Färger
Karin Nyberg
25. sep – 24. okt 2021

Partners & konstnärer

Nedan så kan du se några av våra konstnärer vi arbetar med samt några av våra partners.

WE WERE HERE

ALIEN-CV

A-RAMAR

WE WERE HERE

We Were Here
är en utställning där vi möter konstnärsduon Angle & Dawn som bjuder in oss i deras liv, mellan raderna och charaderna. Utställningens utformning, tema och det gemensamma livet har uppkommit genom att de medvetet låtit visioner och tillfälligheter styra, ja.. nästan allt. (För hur skulle det se ut om bara en fick bestämma allt?)

  • Vi har i princip haft en enda regel inspirerad av Neil Gaiman, säger Dawn: “tar det här beslutet oss närmre vårt berg?”. Sedan har vi gjort en avvägning.
  • Men vi tror också på kvalité och hållbarhet vilket också en anledning till att vi så oerhört gärna ville samarbeta med
    Ditt Galleri. Vi har vi inte snålat med något i materialväg och de har bidragit med all sin expertis utan att vara för påträngande med sina åsikter samtidigt som de själva tampats med helt ofattbara dilemman som bara de kan vittna för. Det är oerhört värdefullt som konstnärer att inte känna sig styrd av sin värdlokal och samtidigt kunna bygga upp en transparent vänskap. Det tackar vi tusen gånger om för.Besökare ges möjlighet att följa i deras fotsteg från punkten där de spontant träffades och därifrån påbörjade sin berättelse tillsammans, vidare till punkter som nu över årens lopp bär på mer än bara lyckosamma möten.

“Bra konst är inte beroende på genre.”

 Marissa & Amir på Ditt Galleri

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso